5 nagrada za korisnike Hypo MasterCard i Visa Revolving kartica

  • Nagradna igra traje od 15. 12. 2015. do 31. 01. 2016. godine
  • Prva nagrada je: TV, Play Station 4 i popularna igrica Battlefront

15. 12. 2015. godine – Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pokrenula je nagradnu igru  pod nazivom „Provuci karticu i probudi silu“ za sve  korisnike Hypo MasterCard i Hypo Visa Revolving kartica.
Nagradni fond je podijeljen u 5 zvjezdanih nagrada ukupnog iznosa 7.134 KM. Banka se kao priređivač nagradne igre obavezala da će izmiriti  troškove poreza na dohodak proizašle dodjelom nagrada dobitnicima.
Prva nagrada je TV+Play Station 4+igrica Battlefront, druga nagrada je popularni „Star Wars laptop“, a treća, četvrta i peta nagrada je Play Station 4+igrica Battlefront.
Nagradna igra počinje danas, a završava se 31. 01. 2016. godine. Pravo sudjelovanja  imaju korisnici Hypo MasterCard i Hypo Visa Revolving kartica koji jednom ili drugom karticom ( ili u kombinaciji)  naprave minimalno 5 transakcija na POSu ili putem Interneta. Nakon svakih narednih 5 transakcija, klijent ponovo stiče pravo na ulazak u bubanj za nagradno izvlačenje, čime povećava svoje šanse da bude izučen kao dobitnik jedne od vrijednih nagrada.
Nagradno izvlačenje zakazano je za 15. 02. 2016. godine. Banka će rezultate nagradnog izvlačenja objaviti u roku sedam dana na svojoj web stranici te u minimalno jednim dnevnim novinama.
Sestrinska Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka također organizira nagradnu igru  za svoje klijente, korisnike Hypo Visa Classic i Hypo Visa Revolving kartica.

Addiko Bank Sarajevo