#BFFfestivala

Najbolji prijatelj podržava kad je najpotrebnije, kao i mi.

Pružamo straightforward, jednostavne i brze finansijske usluge, bez komplikacija, tamo gdje ih trebate. Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja!

Najbolji prijatelji su uvijek povezani, kao i naše digitalne usluge. Spojite se i pristupite im bilo kad i bilo gdje pa i u središtu festivalskog dešavanja.

21. jubilarni festival scenskih umjestnosti “Bihaćko ljeto 2019.”, i ove godine, uz podršku Addiko Banke, za sve građane Unsko – sanskog kantona, nudi prepoznatljiv kvalitet predstava i brojne zanimljive, festivalske sadržaje.

Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja

Iskoristite inovativnu, mirisnu Addiko Debit Mastercard karticu i plaćajte beskontaktno i sigurno. Ukoliko imate potrebe za ostalim bankarskim uslugama, posjetite našu poslovnicu u Bihaću, na adresi: Bosanska b.b, Bihać (radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 08:00 – 17:00h; subota: 08:00 – 13:00h).

Addiko Bank  u 2019. godini, zadržava jednaku svijest o potrebi kontinuirane podrške zajednici u kojoj posluje.  Svojim poslovnim uspjesima nastoji otvarati nove mogućnosti za razvoj društva i poboljšanje kvalitete života, naročito kroz dugogodišnju sponzorsku podršku, kao što je festival “Baščaršijske noći“. I ove godine, ovaj ljetni festival kulture će se održati tokom mjeseca jula. Očekuju vas brojni zanimljivi sadržaji, sa više od 40 različitih kulturnih programa  uz brojne domaće i strane amsamble, umjetnike, gostovanja izvođača evsropskih i svjetskih grupa i pojedinaca. Sarajevo  u mjesecu julu postaje centar kulture, kada cijeli grad odiše posebnom festivalskom atmosferom. Više informacija o programu festivala potražite putem sljedećeg LINK-a.

Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja

Koristite Addiko Mobile uslugu i postanite  svoj lični bankar. Samo kontrolišete stanje i promet na svojim prijavljenim računima, provjerite platne naloge, platite sve vrste računa unutar domaćeg platnog prometa, izvršite kupoprodaju deviza te niz drugih korisnih usluga. I sve to bez fizičkog dolaska u Banku! Plaćanja putem mobilnog uređaja (pametnog telefona ili tableta) su jednostavna, sigurna, brza, uvijek dostupna i povoljnija u odnosu na odlazak u Banku.

Šesto zasjedanje “Kreativne republike” i ove godine okupiće vodeće regionalne stručnjake iz kreativne i komunikacijske industrije, ali i ljude iz svijeta biznisa. Konferencija Kreativna republika, svojim kreativnim delegatima, kroz panele i predavanja, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, razmjenjuje poslovna iskustva i podučava novim trendovima iz svijeta oglašavanja i marketinga, pruža nove poglede na posao, a uz unaprijeđenje znanja nudi i zagarantovanu i odličnu zabavu. Više informacija o konferenciji, potražite putem sljedećeg LINK-a.

Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja

Nekad ste plaćali čekom. Danas platite chatom!  Addiko Chat Banking na Viberu je digitalna usluga unutar javnog Addiko Bank Sarajevo profila na Viberu, koju mogu aktivirati postojeći i novi korisnici Addiko EBank usluge – usluge elektronskog bankarstva. Putem Vibera pregledajte stanje svojih računa i izvršite plaćanja dok ste u pokretu. Pošaljite novac preko Vibera jednostvanim odabirom kontakta iz imenika

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".