Addiko Bank Sarajevo nagradila klijente iz Lukavca, Gračanice i Čitluka

Nagradna igra Addiko Bank Sarajevo za postojeće i nove korisnike usluge Addiko Mobile, okončana je uručenjem nagrada najsretnijim klijentima. Nagradna igra je trajala od 5.3. do 5.6.2021. godine, a nagrade su ovaj put otišle u Lukavac, Gračanicu i Čitluk. Najsretniji dobitnici su Isan Šubić iz Lukavca koji je osvoji elektronski bicikl i elektronsku kacigu, Sanela Džinić iz Gračanice koja je osvojila elektronski romobil i elektronsku kacigu  i Mario Kordić iz Čitluka koji je osvojio poklon bon za vikend aranžman u vrijednosti 500 KM.

„Addiko Mobile usluga je tokom protekle godine pokazala svoju važnost. Iako još uvijek nije dovoljno zastupljeno, mobilno bankarstvo bilježi veoma značajan trend rasta, te smo zbog toga željeli nagraditi naše klijente ovim zaista vrijednim nagradama“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da će Banka i u narednom periodu kreirati zanimljive programe nagrađivanja korisnika Addiko Mobile usluge.

Učešće u nagradnoj igri je bilo veoma jednostavno obzirom da su korisnici trebali obaviti minimalno dvije transakcije plaćanja putem ove usluge. Više informacija o pogodnostima Addiko Mobile usluge potražite na addiko-fbih.ba

Addiko Mobile Ni Dobitnici 1

Addiko Bank Sarajevo