Preview Addiko 201707 13134 Bih Fed Kartica 85 7x54 Private Credit Prednja

KUPOVINU OBAVITE ODMAH A PLAĆAJTE NA RATE PREMA VAŠEM IZBORU – Obavite kupovinu na svim prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu, ili putem interneta a do kraja tekućeg mjeseca se odlučite o broju rata koje želite.

PODJELA DO 3 RATE BEZ NAKNADE –izvršene transakcije koje dijelite na 2 ili 3 rate su bez naknade

BEZ UPISNINE I GODIŠNJE ČLANARINE – bez troškova članarine za korisnike Addiko paketa Zlatni i Srebrni

DODATNE POGODNOSTI– Ostvarite popuste, pogodnosti i učestvujte u nagradnim igrama

U Addiku brinemo o vašim potrebama!

Za podjele na rate na prodajnim mjestima, ovom karticom ne trebate naglašavati da želite podjelu. Prodavač ne mora da zna vašu namjenu podjele na rate. Transakciju platite karticom, a naknadno razmisite o podjeli – sve obavljene transakcije iznad 50 KM, podijelite i do 24 rate.

Plaćajte na svim prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu ili putem interneta, a odmah po plaćanju, podjelu na rate obavite samostalno, iz udobnosti Vašeg doma, putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 033 866 666.

 

Addiko Mastercard kreditnu karticu možete zatražiti u bilo kojoj Addiko poslovnici, čak i ako niste klijent Addiko banke.

Mogući planovi otplateODGOĐENO PLAĆANJEREVOLVINGPLAĆANJE NA RATE
Šta to znači?Vaši mjesečni izdaci bit će odgođeni i naplaćeni  do 45 dana kasnijeNadoknada je podijeljena tokom vremena i svaki mjesec samo otplaćujete minimalni iznosSvo plaćanje i izvršene transakcije podijelite na 2 do 24 rate (vi sami odlučujete koliko!) samostalno, putem Addiko Mobile usluge ili pozivom Addiko Kontakt centra 033 866 666
Postoji li minimalni iznos koji treba uzeti u obzir?Ne, u roku od najviše 45 dana bit će vam naplaćen ukupan iznos vaših prošlih mjesečnih troškovaDa, minimalna mjesečna otplata iznosi 5% od ukupnog iznosaDa, podjela rata može se izvršiti za kupovinu veću od 50 KM, za sve transakcije obavljene karticom.
 • Mogućnost ugovaranja kartice bez prenosa mjesečnih primanja, čak iako niste klijent banke
 • Mogućnost ugovaranja do 2 dodatna korisnika
 • Promjena PIN-a na Addiko bankomatima kao i dostava PIN-a putem SMS poruke
 • Plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu te putem interneta
 • Podizanje gotovine na Addiko bankomatima te bankomatima drugih banaka u zemlji i inostranstvu
 • Ulaz u 24-satnu, samouslužnu zonu Addiko poslovnica i drugih banaka
 • Sigurna internet kupovina
 • Plaćajte Addiko Mastercard® karticama i ostvarite popuste, pogodnosti te učestvujte u nagradnim igrama. Za više detalja pogledajte ovdje.
 • Dovoljno je prisloniti karticu na beskontaktni POS uređaj i transakcija je obavljena.
 • Za iznose do 60 KM ne trebate ukucavati PIN, dok je svaku kupovinu iznad 60 KM potrebno autorizovati PIN-om.
 • Sami prislanjate karticu uz beskontaktni POS uređaj, bez potrebe da je predajete prodavaču.
 • Kupovina se naplaćuje samo jednom, bez obzira koliko puta se kartica prisloni, tako da ne postoji mogućnost višestruke naplate iste kupovine.
 • Ukoliko POS uređaj, na prodajnom mjestu, nije beskontaktni, karticu možete koristiti na ustaljeni način – umetanjem, uz autorizaciju PIN-om.
 • Za aktiviranje usluge beskontaktnog plaćanja, neophodno je prvo obaviti jednu uobičajenu transakciju sa PIN autorizacijom (podizanje gotovine na bankomatu,upit stanja na bankomatu ili uobičajenu transakciju plaćanja na POS-u, umetanjem kartice i potvrdom PIN-om).

Sve svoje Addiko Mastercard kartice možete registrovati za Sigurnu internet kupovinu i koristiti ih na svim prodajnim mjestima, koja podržavaju Mastercard SecureCode sistem plaćanja.
Za aktivaciju Addiko sigurne internet kupovine posjetite: https://sigurna-kupovina.addiko-fbih.ba

Dnevni broj svih transakcija20
Dnevni iznos svih transakcija3,000 KM
Dnevni broj transakcija podizanja novca5
Dnevni iznos transakcija podizanja novca500 KM

Potrebno vam je više informacija? Molimo da popunite formu i uskoro ćemo vas kontaktirati.

* Obrada Vaših kontakt podataka, koje ste prethodno unijeli, kao i visina pozajmice/kredita i period otplate, neophodna je, kako bi bili poduzeli svi koraci prije zaključenja ugovora sa Addiko Bank d.d., Trg solidarnosti 12, 71000 Sarajevo (Kontrolor podataka). Prikupljeni podaci biće uskladišteni 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe. Ako želite znati više o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posjetite našu web stranicu: https://www.addiko-fbih.ba/informacije-o-obradi-licnih-podataka/, ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka na: dpo.absa@addiko.com, ili putem telefona +387 (0) 33 866 666.

Addiko Bank Sarajevo