Addiko Bank Sarajevo nagradila klijente iz Orašja, Tuzle i Sarajeva

Korisnici usluge mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, tokom protekle godine, bili su u prilici učestvovati u nagradnoj igri sa veoma atraktivnim nagradama – poklon bonovima u vrijednosti od 2000 KM za kupovinu skija i skijaške kacige, zatim 1500 KM za kupovinu snowboarda i skijaške kacige, te 1000 KM za vikend aranžman za dvije osobe prema vlastitom izboru.  

„Prošlu smo godinu završili izvlačenjem najsretnijih klijenata – korisnika usluge mobilnog bankarstva, kojima smo ovih prazničnih dana i uručili njihove nagrade. Želim čestitati našim klijentima Jeleni Curkić iz Orašja, Irnesu Čizmiću iz Tuzle, te Arminu Mujoviću iz Sarajeva na osvojenim nagradama koje će im sigurno uljepšati ovu zimu“, istakla je Amra Babić, marketing menadžer Addiko Bank Sarajevo i naglasila da će se banka i ove godine potruditi da korisnicima ove usluge omogući dodatne pogodnosti.

Uz uslugu Addiko Mobile, korisnici mobilnog bankarstva mogu upravljati vlastitim finansijama bilo kad i bilo gdje se nalazili, te plaćati duplo povoljnije. Podsjećanja radi, Addiko Bank Sarajevo je tokom prošle godine korisnicima ove usluge omogućila veoma jednostavan i brz način apliciranja za gotovinski kredit. Na ovaj način klijenti informaciju o preliminarnom odobrenju kredita dobiju u roku od tri minute, a samo realizaciju kredita završe jednom posjetom banci, u skladu sa zakonskom regulativom.

Više informacija potražite na: Addiko Mobile

Addiko Bank Sarajevo