Addiko Bank Sarajevo – pet godina netipičnog bankarstva

Addiko Bank Sarajevo proslavlja 31.10. peti rođendan. Ove će godine Banka rođendan obilježiti na pomalo netipičan način, a u skladu sa svojom poslovnom strategijom. Umjesto formalnog obilježavanja rođendana, zaposlenici Banke će kroz volonterske aktivnosti i druženje sa korisnicima pet organizacija u Bosni i Hercegovini obilježiti ovaj jubilej u poslovanju.

Prvo rođendansko druženje održano je juče sa korisnicima usluga Restorana Dobre volje, koji djeluje u okviru humanitarne organizacije Pomozi.ba, a danas i početkom naredne sedmice bit će upriličena rođendanska druženja sa organizacijama u Bihaću, Tuzli, Živinicama i Mostaru.

 „Petu godišnjicu poslovanja proslavljamo sa lokalnom zajednicom u kojoj djelujemo. Odabrali smo pet organizacija i institucija čiji smo rad i ranije podržavali, te smo naše rođendansko druženje, uz volonterske aktivnosti naših zaposlenika, prebacili u te organizacije“, istakla je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da su ove aktivnosti prilika da u praksi pokažemo vrijednosti „netipičnog“ bankarstva.

Govoreći o ostvarenim poslovnim rezultatima u proteklom periodu, Sanela Pašić je rekla: „Pionirski smo preduzeli neke korake u digitalnoj transformaciji, ali i generalno u načinu poslovanja, koji su danas postali standard u industriji, što mi je posebno drago. Uspjeli smo u relativno kratkom periodu transformisati Banku i učiniti je fleksibilnom i modernom organizacijom koja je snažno fokusirana na klijente i njihove potrebe. Nastavljamo tim smjerom i dalje, a sve s ciljem da naši klijenti dobiju što kvalitetniju uslugu u što kraćem vremenu.“

Osim ovih aktivnosti, Addiko Bank Sarajevo je svim postojećim i novim klijentima omogućila atraktivnu rođendansku ponudu kredita u iznosu 5000 KM na 5 godina sa ratom od 95 KM. Više detalja o ovoj ponudi možete naći na Addiko Blic gotovinski kredit – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

Addiko Bank Sarajevo