Addiko nagrađuje klijente povodom trećeg rođendana

31. 10. 2016. Addiko brend je i zvanično ušao na bh. tržište, a mreža od preko 70 poslovnica je postala crvena. Ove godine, Addiko banka rođendan obilježava tokom cijelog oktobra i u novembru. Povodom proslave trećeg rođendana pokrenuta je i nagradna igra za sve klijente. Addiko će u ovoj rođendanskoj kampanji najsretnije klijente koji do 15.11. 2019. godine aktiviraju uslugu Addiko Mobile nagraditi Addiko Pony biciklom. Obzirom da bicikli štede novac, baš kao i Addiko Mobile, cilj ove kampanje je klijentima ponuditi novi pristup bankarstvu, u kojem je bankarstvo jasno i jednostavno, a vrijeme valuta koja najviše vrijedi

“Proslava rođendana je veliki dan za sve nas iz Addiko banke. Odlučili smo ovu našu radost podijeliti sa našim klijentima, te ih na trenutak vratiti u djetinjstvo, odnosno ono doba kada su rođendanski pokloni bili najveća radost u godini”, istakla je Belma Sekavić – Bandić, članica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

“Svake sedmice do 15.11. izvući ćemo po jednog klijenta koji je aktivirao uslugu Addiko Mobile i nagraditi ga brendiranim Addiko Pony biciklom. Želja nam je da naš Addiko Mobile, kao i Pony bicikl, štedi našim klijentima dragocjeno vrijeme i novac, ali i pozitivno utiče na njihovo raspoloženje”, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Povratak u djetinjstvo je moguć kroz jednostavne sitnice koje su nekad puno značile, a danas smo ih možda malo zanemarili. Povodom svog trećeg rođendana, Addiko banke u Bosni i Hercegovini pokrenule su nagradnu igru sa upravo ovim ciljem – da svojim klijentima na trenutak vrati radost djetinjstva. Jarko crvena Addiko bicikla poslužit će klijentima da na simboličan način uvijek nose dijete sa sobom, te više uživaju u vožnji bicikla do posla ili negdje drugo.

Addiko Mobile Nagradna Igra

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".