Addiko Red Wednesday – podignite kredit i osvojite isti iznos na Addiko poklon kartici!

Sarajevo, 27.08.2018. – Addiko banke u BiH, u srijedu, 29.8, organizuju drugu ovogodišnju Red Wednesday akciju, kojom postojećim i novim klijentima žele ponuditi nešto drugačije i atraktivnije. U okviru drugog Red Wednesday-a najsretniji klijenti Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka, koji za kredit apliciraju 29.8, osvojit će poklon karticu u visini ugovorenog kredita.

Sistem učešća u ovoj Addiko Red Wednesday akciji je veoma jednostavan. Dovoljno je da 29.8.2018. godine klijenti apliciraju za kredit. Svi oni kojima kredit bude odobren i plasiran učestvovat će u nagradnom izvlačenju i biti u prilici da osvoje poklon karticu sa iznosom identičnom podignutom kreditu. Dobitnici poklon kartica bit će poznati sredinom oktobra.

„Mehanizam nagrađivanja i posebnih pogodnosti, u okviru Addiko Red Wednesdaya, prilagođavamo željama i potrebama naših klijenata, a na osnovu rezultata anketa koje ovim povodom provodimo. Ovaj put smo se odlučili za atraktivnu nagradu u vidu Addiko poklon kartice u visini kredita koji klijent ugovori. Dakle, ako klijent podigne kredit u iznosu od 50.000 KM, za koji je aplicirao 29.8, dobija mogućnost na Addiko poklon kartici osvojiti isti iznos”, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

„Prethodni Addiko Red Wednesday, u okviru kojeg smo imali posebnu ponudu, u vidu kamatne stope na sve kredite snižene za 25%, pokazao se vrlo uspješnim. To je, uz rezultate anketa koje sprovodimo, i bio razlog za nastavak Addiko Red Wednesdaya, kojim klijentima nudimo mogućnost da im upravo ta srijeda bude veoma sretan dan“, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i pozvao klijente Banke, ali i klijente drugih banaka da za kredit apliciraju upravo 29.8, u bilo kojoj poslovnici Addiko banke.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Addiko banka je nedavno realizovala ovu akciju, koja je naišla na izvanredan odziv klijenata. Kao i prethodnog puta, i ovaj se put, zahtjev za kredit može podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

Addiko Bank Addiko Red Wednesday

Addiko Bank Sarajevo