Addiko Red Wednesday – podignite kredit sa duplim dobitkom Bez troškova obrade i uz poklon do 500KM!

Prva ovogodišnja Addiko Red Wednesday akcija nas očekuje u srijedu 19.02.2020. Svi postojeći i novi klijenti, koji 19.2.2020. apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit, a koji im bude odobren i plasiran, dobivaju ga  bez troškova obrade kredita uz dodatni poklon iznos do 500 KM.

“Svakodnevno se trudimo da pronađemo pogodnosti koje će klijentima donijeti najviše vrijednosti u poslovanju sa našom bankom. Ovog proljeća smo klijentima odlučili ponuditi mogućnost da ugovore kredit sa dvostrukim dobitkom. Osim što ćemo ih osloboditi troškova obrade kredita, poklonit ćemo im i dio kredita u maksimalnom iznosu do 500 KM, u zavisnosti od iznosa kredita koji ugovore”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Vjerujemo da klijenti biraju Addiko banku upravo zbog našeg posebnog pristupa bankarskim uslugama. Kao specijalistička banka u prilici smo svoje proizvode prilagoditi potrebama naših klijenata, a Addiko Red Wednesday akcija uvijek izazove pozitivne reakcije novih i postojećih klijenata. Trudimo se zadržati fokus na onim pogodnostima koje su najvažnije našim klijentima, tako da u ovom izdanju akcije nudimo čak dvostruke pogodnosti” istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

Addiko Red Wednesday

Addiko Bank Sarajevo