Addiko Restart krediti do 80.000 KM na rok otplate do 15 godina

18.01.2017. godine – Addiko Bank d.d. pokrenula je novu kampanju dugoročnih nenamjenskih Restart kredita u iznosu do 80.000 KM i rokom otplate do 15 godina, sa fiksnom kamatnom stopom tokom cijelog perioda otplate kredita, a osiguranje kredita se ostvaruje bez jamaca i bez hipoteke. Ova kreditna ponuda važi do 31. marta 2017. godine.

Krediti su namijenjeni klijentima koji na brz i jednostavan način žele riješiti postojeća finansijska zaduženja u drugim bankama, po pitanju kredita i kreditnih kartica, uz mogućnost odabira iznosa kredita, roka otplate, kao i datuma dospijeća rate.

Također, klijenti će imati mogućnost da, pored iznosa kojim zatvaraju finansijske obaveze u drugim bankama, istovremeno apliciraju i za dodatna sredstva s kojima će moći slobodno raspolagati.

Addiko Restart kreditna ponuda dizajnirana je s namjerom da se klijentima omogući da lakše upravljanju ličnim finansijama uz značajno smanjenje mjesečnih izdataka te da jednim kreditom riješe sve finansijske obaveze, objedinjujući ih u jednu, manju ratu.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".