AmCham mentorski program u Addiko banci

U prostorijama Centrale Addiko banke održano je treće masterclass predavanje u sklopu mentorskog programa Komiteta za društveni uticaj Američke Trgovačke Komore u BiH – AmCham BiH. Predavanje na temu upravljanja ljudskim resursima, održala je Suzana Tihi-Babić, direktorica Odjela upravljanja ljudskim resursima, Addiko Bank dd Sarajevo. Predavanju su prisustvovali učesnici mentorskog programa, odnosno studenti i mladi menadžeri iz kompanija članica AmCham BiH, ali i iskusniji zaposlenici Addiko banke koji su rado podijelili priče o svojim karijerama.

“Svijet rada se konstantno mijenja, dolaze neke nove generacije, mijenja se organizaciona kultura, te sve ove promjene utiču i na promjene u upravljanju ljudskim resursima. Mi u Addiko banci smatramo da budućnost pripada organizacijama koje su u stanju da se prilagode promjenama i oslobode potencijal svojih zaposlenih. Bilo je zadovoljstvo podijeliti iskustva sa studentima i mlađim kolegama, ali i čuti njihove poglede na svijet, kao i svjež pristup upravljanju ljudskim resursima”, istakla je Suzana Tihi-Babić, direktorica Odjela upravljanja ljudskim resursima u Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Komitet za društveni utjecaj je tijelo koje će pomoći preduzećima da razviju jasnije strategije i dugoročne ciljeve za davanje društvu u ovoj zemlji, a predstavnici Addiko banke su među članovima osnivačima ovog tijela.

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".