Digitalnim plaćanjem računa do modernih nagrada

Addiko nagradna igra za korisnike mobilnog bankarstva još uvijek traje i sve do kraja godine klijenti imaju priliku svakog mjeseca osvojiti vrijedne nagrade. Svi klijenti Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka koji najmanje tri puta mjesečno realizuju transakciju koristeći uslugu Addiko Mobile automatski učestvuju u nagradnoj igri.

U šestom krugu nagradne igre najsretniji su bili Rajnat Majstorović iz Banjaluke i Murisa Duraković iz Konjica, koji su osvojili mobilni telefon Samsung A50. Pored njih bežičnim JBL slušalicama nagrađeni su Amir Kapidžić iz Zvornika i Nikolina Lijesnić iz Kiseljaka, a prenosni punjač za mobilni telefon Powerbank Acme osvojili su Sanda Čabrilo iz Banjaluke, te Suvad Selmanović iz Sarajeva.

Digitalizacija usluga i proizvoda je u fokusu poslovne filozofije Addiko banke, tako da su i plaćanja putem Addiko Mobile usluge brža, jednostavnija i povoljnija, a zbog trenutne epidemiološke situacije akcija plaćanja Addiko mobilnim i elektronskim bankarstvom bez naknada, produžena je do 31.07.2020. godine.

Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagrađuju vjernost svojih klijenata, te im nude priliku da osvoje nagrade jednostavnim plaćanjem računa ili dijeljenjem troškova s prijateljima.  Više informacija o učešću u Addiko mobile nagradnoj igri, te digitalnim uslugama Addiko banke potražite na addiko.ba

Addiko Bank Sarajevo