Donacija Addiko banke JU Naše dijete Tuzla

Addiko Bank Sarajevo je u okviru inicijative Ambasade SAD u BiH da se umjesto podrške organizaciji proslave Dana nezavisnosti SAD doniraju sredstva onima kojima su najpotrebnija, nabavila dječje stolice za JU Naše dijete Tuzla.

„Mališanima koji borave u vrtićima JU Naše dijete olakšali smo boravak kroz nabavku namještaja koji im je u ovom trenutku bio neophodan. Drago mi je da je Addiko Bank i ove godine svoje CSR aktivnosti u okviru Addiko Cares projekta započela u Tuzli“, istakla je Amela Arnautović, voditeljica poslovnice Addiko banke u Tuzli.

“Želimo se zahvaliti Addiko banci i istaći koliko nam je značajno što su se opredijelili baš za našu Ustanovu i naš vrtić Bambi da pomognu sa donacijom stolica za dječju trpezariju. Addiko banci upućujemo čestitke na njihovom društveno korisnom angažmanu, te se nadamo da ćemo nastaviti dobru saradnju u budućnosti i u drugim projektima”,  istakla je Sanja Karić, direktorica JU za predškolski odgoj i obrazovanje “Naše dijete” Tuzla.

Ova donacija namještaja za JU Naše dijete Tuzla treća je donacija koju je Addiko Bank Sarajevo realizovala u sklopu inicijative Ambasade SAD. Osim Tuzle, mališani u Mostaru i Zenici su dobili namještaj koji im je potreban za ugodniji boravak u vrtiću i školi.

Tuzla Vrtic Stolice

Addiko Bank Sarajevo