Hermann-Josef Lamberti novi član Nadzornog odbora Hypo Grupe

Klagenfurt, 27. 11. 2015. – Glavna skupština Hypo Group Alpe Adria AG na današnjem zasjedanju imenovala je Hermanna-Josefa Lambertija novim članom Nadzornog odbora, a novu funkciju gospodin Lamberti će preuzeti sa 1. 12. 2015. godine.
Hermann-Josef Lamberti je od 1999. do 2012. godine obnašao dužnost člana Uprave Deutsche Bank AG te je u tom razdoblju imao funkciju Chief Information Officer (CIO) i Chief Operating Officer (COO). Prethodno je 13 godina bio zaposlenikom IBM-a, u kojem je obnašao više funkcija te bio Predsjednikom Uprave IBM Njemačka.
“Radujem se što ću aktivno sudjelovati u razvoju Hypo banke, a cilj nam je našim privatnim i korporativnim klijentima osigurati prvorazredne i učinkovite procese te usluge. Namjera banke je poboljšati profitabilnost i unaprijediti svoje distribucijske kanale te ponudu na mobilnim platformama”, izjavio je Hermann-Josef Lamberti.
Hermann-Josef Lamberti će na mjestu Predsjednika Nadzornog odbora naslijediti Marka Voljča koji je odstupio zbog osobnih razloga.

Addiko Bank Sarajevo