Hermann-Josef Lamberti novi član Nadzornog odbora Hypo Grupe

Klagenfurt, 27. 11. 2015. – Glavna skupština Hypo Group Alpe Adria AG na današnjem zasjedanju imenovala je Hermanna-Josefa Lambertija novim članom Nadzornog odbora, a novu funkciju gospodin Lamberti će preuzeti sa 1. 12. 2015. godine.
Hermann-Josef Lamberti je od 1999. do 2012. godine obnašao dužnost člana Uprave Deutsche Bank AG te je u tom razdoblju imao funkciju Chief Information Officer (CIO) i Chief Operating Officer (COO). Prethodno je 13 godina bio zaposlenikom IBM-a, u kojem je obnašao više funkcija te bio Predsjednikom Uprave IBM Njemačka.
“Radujem se što ću aktivno sudjelovati u razvoju Hypo banke, a cilj nam je našim privatnim i korporativnim klijentima osigurati prvorazredne i učinkovite procese te usluge. Namjera banke je poboljšati profitabilnost i unaprijediti svoje distribucijske kanale te ponudu na mobilnim platformama”, izjavio je Hermann-Josef Lamberti.
Hermann-Josef Lamberti će na mjestu Predsjednika Nadzornog odbora naslijediti Marka Voljča koji je odstupio zbog osobnih razloga.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".