Hypo keš krediti do 40.000 KM uz rok otplate do 10 godina

Nastavak snažne kreditne aktivnosti

Hypo keš krediti do 40.000 KM uz rok otplate do 10 godina

19.09.2016. godine – Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. nastavlja sa provođenjem ambicioznih poslovnih planova u segmentu poslovanja sa stanovništvom, nakon što je u prvih šest mjeseci ove godine, u poređenju sa istim periodom 2015, zabilježila rast novoplasiranih kredita od 120%.
Banka je pokrenula novu kampanju nenamjenskih keš kredita u iznosu do 40.000 KM i sa rokom otplate do 10 godina. Klijenti sami biraju iznos i datum dospijeća rate (01, 10, 20. ili 25. dana u mjesecu), a osiguranje kredita se ostvaruje bez jamaca i hipoteke, sa ili bez police osiguranja.
Uporedo sa promocijom keš kredita, Banka će poseban fokus staviti i na promociju stambenih kredita za kupovinu stambenog prostora ili refinanciranje. Hypo stambeni kredit je moguće realizirati u iznosu do 390.000 KM, sa rokom otplate do čak 30 godina.
Zahvaljujući novoj vlasničkoj strukturi Banke, američkog fonda Advent International i Europske banke za obnovu razvoj (EBRD), koja je pružila nove mogućnosti razvoja i dobre perspektive za Banku, stvorene su snažne osnove za buduća, dugoročno stabilna i profitabilna poslovanja. Banka je unaprijedila kvalitet svog portfolija u svim sektorima, snažno se usmjeravajući na rast baze klijenata, direktan portfelj proizvoda te na izgradnju jednostavnih i efikasnih poslovnih procesa.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".