Hypo keš krediti do 40.000 KM uz rok otplate do 10 godina

Nastavak snažne kreditne aktivnosti

Hypo keš krediti do 40.000 KM uz rok otplate do 10 godina

19.09.2016. godine – Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. nastavlja sa provođenjem ambicioznih poslovnih planova u segmentu poslovanja sa stanovništvom, nakon što je u prvih šest mjeseci ove godine, u poređenju sa istim periodom 2015, zabilježila rast novoplasiranih kredita od 120%.
Banka je pokrenula novu kampanju nenamjenskih keš kredita u iznosu do 40.000 KM i sa rokom otplate do 10 godina. Klijenti sami biraju iznos i datum dospijeća rate (01, 10, 20. ili 25. dana u mjesecu), a osiguranje kredita se ostvaruje bez jamaca i hipoteke, sa ili bez police osiguranja.
Uporedo sa promocijom keš kredita, Banka će poseban fokus staviti i na promociju stambenih kredita za kupovinu stambenog prostora ili refinanciranje. Hypo stambeni kredit je moguće realizirati u iznosu do 390.000 KM, sa rokom otplate do čak 30 godina.
Zahvaljujući novoj vlasničkoj strukturi Banke, američkog fonda Advent International i Europske banke za obnovu razvoj (EBRD), koja je pružila nove mogućnosti razvoja i dobre perspektive za Banku, stvorene su snažne osnove za buduća, dugoročno stabilna i profitabilna poslovanja. Banka je unaprijedila kvalitet svog portfolija u svim sektorima, snažno se usmjeravajući na rast baze klijenata, direktan portfelj proizvoda te na izgradnju jednostavnih i efikasnih poslovnih procesa.

Addiko Bank Sarajevo