Hypo poklanja na Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketu

  • Za posjetioce ovogodišnjeg Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketa, Hypo Alpe- Adria-Bank d.d. pripremila je super poklone i druženja za djecu.

18.12.2015. – U saradnji sa Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketom, Hypo banka ove godine organizira darivanje za posjetioce Marketa.
Dovoljno je nakon obavljene kupovine u kućicama od prodavača preuzeti kupon, ispuniti ga i ubaciti u jednu od za to predviđenih kutija postavljenih na Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketu. Time se dobija šansa da na dar dobijete  Hypo Visa poklon kartice sa 70 KM ili neke od drugih poklona. Sedmična darivanja bit će održana svake subote u PAN Winter Pubu prije večernjih koncerata, a imena dobitnika će biti objavljena na  Facebook stranici Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Hypo se na Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketu pobrinuo i za najmlađe u Hypo zabavnom parku sa vrtuljkom, vozićima i autićima.
U subotu, 19. decembra, za sve mališane koji vole da boje i crtaju, pripremljeno je druženje sa Hypkom u Argeta Junior Play House od 11 do 12 sati, a svaki trud mališana, Hypko nagrađuje poklončićima.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Addiko Bank Sarajevo