Izvučeni dobitnici devetog nagradnog kruga Addiko Mobile nagradne igre

Klijenti Addiko banke u Bosni i Hercegovini još uvijek imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri koja je počela krajem prošle godine, a trajat će sve do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju svi postojeći i novi klijente Addiko banaka u BiH koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, a svaki mjesec šest najsretnijih klijenata Addiko banaka u Bosni i Hercegovini osvojit će telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

U devetom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Kažimir Milićević iz Mostara i Željko Mitrović iz Foče. Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta koji su dobili bežične slušalice i prijenosni punjač za telefon.

„Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude i usklađivanju iste sa tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Trudimo se da idemo u korak sa svijetom, te da svojim klijentima priuštimo moderne, mobilne i digitalne usluge, a tome smo prilagodili i naše nagrade“, istakli su iz Odjela za Upravljanje proizvodima Addiko banke.

 

Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Addiko Bank Sarajevo