Koncert Natali Dizdar

Hypo Alpe Adria bank d.d. – ponosni sponzor Mostarskog proljeća 2015

28. 04. 2015. Hypo Alpe Adria bank d.d. danas je na press konferenciji  održanoj u Hypo poslovnici Rondo Mostar ugostila Natali Dizdar. Presica je održana povodom njenog  večerašnjeg koncerta u sklopu manifestacije Mostarsko proljeće.
Na presici su, pored Natali Dizdar,  sudjelovali i Gordan Jurišić, član predsjedništa Matice hrvatske Mostar, te Ana Jurković iz Odjela marketinga i korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

”Imali smo mini turneju po glavnim gradovima regije tako da mi je čast i večeras u Mostaru predstaviti svoje pjesme kao i moj novi singl ‘Iluzionist”, rekla je Dizdar uoči koncerta koji će biti održan u HD “Herceg Stjepan Kosača” u 20:00h

„ 17 godina održavanja manifestacije Mostarsko proljeće dokaz je stabilnosti, važnosti i neophodnosti ovog kulturnog događaja i za Mostar kao jedan od kulturnih centara naše zemlje, ali i za BiH uopšte.Kada podržavate projekte kao Mostarsko proljeće, koji donose i promoviraju umjetnost, tu nema mjesta za mnogo priče, jer svaki vid umjetnosti sam će za sebe ispričati priču o važnosti svog postojanja. Izuzetno smo ponosni na Mostarsko proljeće i na priliku da ugostimo Natali i najavimo njen koncert,“ rekla je Jurković.

Natali Dizdar, sjajna umjetnica, koja je nedavno proslavila 10 godina karijere, pored toga što je krasi izuzetan glas , potvrdila se i kao autor muzike te koautor aranžmana za pjesme koje izvodi. Večerašnji koncert u sklopu Mostarskog proljeća će sigurno biti jedan od posjećenih događaja u Mostaru za koje se već traži karta više.
Mostarsko proljeće se održava 17. godinu zaredom, a Hypo Alpe-Adria-Bank je ponosni sponsor ove manifestacije već 12 godina.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".