Koncert Natali Dizdar

Hypo Alpe Adria bank d.d. – ponosni sponzor Mostarskog proljeća 2015

28. 04. 2015. Hypo Alpe Adria bank d.d. danas je na press konferenciji  održanoj u Hypo poslovnici Rondo Mostar ugostila Natali Dizdar. Presica je održana povodom njenog  večerašnjeg koncerta u sklopu manifestacije Mostarsko proljeće.
Na presici su, pored Natali Dizdar,  sudjelovali i Gordan Jurišić, član predsjedništa Matice hrvatske Mostar, te Ana Jurković iz Odjela marketinga i korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

”Imali smo mini turneju po glavnim gradovima regije tako da mi je čast i večeras u Mostaru predstaviti svoje pjesme kao i moj novi singl ‘Iluzionist”, rekla je Dizdar uoči koncerta koji će biti održan u HD “Herceg Stjepan Kosača” u 20:00h

„ 17 godina održavanja manifestacije Mostarsko proljeće dokaz je stabilnosti, važnosti i neophodnosti ovog kulturnog događaja i za Mostar kao jedan od kulturnih centara naše zemlje, ali i za BiH uopšte.Kada podržavate projekte kao Mostarsko proljeće, koji donose i promoviraju umjetnost, tu nema mjesta za mnogo priče, jer svaki vid umjetnosti sam će za sebe ispričati priču o važnosti svog postojanja. Izuzetno smo ponosni na Mostarsko proljeće i na priliku da ugostimo Natali i najavimo njen koncert,“ rekla je Jurković.

Natali Dizdar, sjajna umjetnica, koja je nedavno proslavila 10 godina karijere, pored toga što je krasi izuzetan glas , potvrdila se i kao autor muzike te koautor aranžmana za pjesme koje izvodi. Večerašnji koncert u sklopu Mostarskog proljeća će sigurno biti jedan od posjećenih događaja u Mostaru za koje se već traži karta više.
Mostarsko proljeće se održava 17. godinu zaredom, a Hypo Alpe-Adria-Bank je ponosni sponsor ove manifestacije već 12 godina.

Addiko Bank Sarajevo