Mališani iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja iz Tuzle gosti Addiko banke na tuzlanskom klizalištu

Grupa mališana iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja iz Tuzle nekoliko je dana bila gost Addiko banke na klizalištu Panonica u Tuzli. Radi se o djeci koja znaju klizati, te su dio školskog raspusta proveli na klizalištu Panonica, čiji je Addiko banka sponzor.

 

“U okviru ovog druženja imali smo i poseban dan, kada su se djeca družila sa predstavnicima banke, posjetili banku i dobili poklon paketiće, koje smo nabavili u okviru akcije ‘Jedan paketić za jedan osmijeh’, koju zaposlenici banke organizuju već devet godina”, istakla je Amela Arnautović, voditeljica poslovnice Addiko Bank u Tuzli.

“Nastojimo djeci iz našeg doma organizovati slobodno vrijeme, posebno na raspustu, što kvalitetnije i raznovrsnije. Ova inicijativa Addiko banke, kao i sve druge slične dobrodošle su uvijek, obzirom da mi imamo limitirane budžete, te bez podrške sponzora i donatora ne bismo mogli realizovati sve ove aktivnosti”, izjavio je Amir Muharemović, zamjenik direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli.

Tuzla Panonica

Addiko Bank Sarajevo