Mališani iz Udruženja Colibri gosti Addiko banke na Sarajevo Holiday marketu

U okviru svog sponzorstva Sarajevo Holiday marketa, Addiko banka je ugostila mališane iz Udruženja za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju Colibri, sa kojim uspješno sarađuje već drugu godinu. Saradnja Addiko banke i Centra Colibri započela je kroz projekat nabavke GPS narukvica za djecu sa poremećajima iz autističnog spektra, te je dodatno proširena kroz volonterski rad zaposlenika banke u Udruženju.

“Želja nam je bila da dio praznične atmosfere sa Sarajevo Holiday marketa prenesemo i našim prijateljima iz Udruženja Colibri, te smo ih pozvali da budu naši gosti. Zajedno ćemo obići Market, voziti se na vrtuljku, zabaviti na drugim spravama i na kraju uživati u toplom čaju u Holiday Pub-u”, izjavio je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Banke, te dodao da će uskoro sa Udruženjem Colibri realizovati podjelu GPS narukvica za drugu grupu djece iz Udruženja Colibri.

Udruženje za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju Colibri se zalaže za ravnopravnost djece i osoba sa poteškoćama u društvu.

X4a2715

Addiko Bank Sarajevo