mHypo BiH

Moderna aplikacija mobilnog bankarstva „mHypo BiH“ prilagođena za sve vodeće operativne sisteme

24. 08. 2015. godine – Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. i Hypo Alpe-Adria-Adria a.d. Banja Luka lansirale su modernu aplikaciju mobilnog bankarstva pod nazivom mHypo BiH, a koja se može koristiti na svim pametnim telefonima i tablet uređajima sa Android, iOS i Windows operativnim sistemima. mHypo BiH je aplikacija koja poštuje najviše standarde u sigurnosti informacija.
Aplikacija „mHypo BiH“ omogućuje klijentima banke da bez fizičkog dolaska u banku plate sve vrste računa unutar domaćeg platnog prometa, prate stanje i promet na prijavljenim računima, uključujući i račune štednje, kredita i kartica.
Uz pomoć ove aplikacije korisnici mogu provjeravati platne naloge, vršiti kupoprodaju deviza, pratiti kursnu listu, koristiti kursne i kreditne kalkulatore te lokator svih poslovnica i bankomata banke, i niz drugih korisnih usluga. Naknada za sve transakcije je niža nego na šalterima banke, a mHypo BiH štedi vrijeme i čini banku dostupnom u svakom trenutku i na s bilo kojeg mjesta sa internet konekcijom. Dodatno zadovoljstvo za korisnike predstavlja jednostavna navigacija uz atraktivan dizajn.
Preduvjet za korištenje mHypo BiH je posjedovanje otvorenog tekućeg računa u banci, pametni telefon ili tablet uređaj te internet konekcija. Klijent u banci popunjava pristupnicu za korištenje usluge.
Posebna pozornost je posvećena sigurnosti koja je na najvišoj razini te tako korisnici aplikacije, nakon preuzimanja sa store-a, uslugu aktiviraju mTokenom (dva jedinstvena aktivacijska ključa) ili   Mini tokenom koji generira jednokratne lozinke. Pored toga, klijent sam kreira svoj sigurnosni PIN za ulazak u aplikaciju.
mHypo BiH je moderno i efikasno  rješenje za ubrzani tempo života koje štedi i vrijeme i novac.

Addiko Bank Sarajevo