Nagrade klijentima koji koriste uslugu Addiko Mobile

Addiko banke u Bosni i Hercegovini u 2020. godini, svaki mjesec nagrađuju šest najsretnijih klijenta – korisnika usluge Addiko Mobile. Nagradna igra za sve postojeće i nove korisnike usluge mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, počela je u decembru prošle godine i trajat će do kraja 2020. godine, a pravo učešća imaju svi klijenti Banke koji najmanje 3 puta mjesečno realizuju transakciju, koristeći ovu uslugu.

U sedmom kolu ove nagradne igre, najvrijednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Darijo Pavlović iz Viteza i Milan Lazarević iz Dragaljevca kod Bijeljine. Također su nagrađena po još dva klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka, koji su dobili JBL bežične slušalice, te punjače za telefon Powerbank Acme.

„Želimo da naši klijenti uz Addiko Mobile, a korištenjem svojih mobilnih telefona, uštede i vrijeme i novac. Svoje usluge smo prilagodili sve digitalnijem i bržem načinu života naših klijenata“, istakli su iz Odjela za Upravljanje proizvodima Addiko banke, i napomenuli da klijenti mogu do 31.07.2020.  koristiti usluge mobilnog i elektronskog bankarstva – Addiko Mobile i Addiko EBank bez naknada za obradu transakcija.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Addiko Bank Sarajevo