Nova poslovnica Addiko banke na Ferhadiji

23.05.2017. godine – Addiko banka nastoji svojim klijentima ponuditi proizvode koje istinski trebaju, na mjestima gdje ih trebaju. To je bio ključni razlog otvaranja nove poslovnice u Ferhadiji, najprometnijoj sarajevskoj ulici. Poslovnica Ferhadija prva je poslovnica u poslovnoj mreži Addiko banke koja je u potpunosti opremljena po Addiko korporativnim standardima, te klijentima omogućava korištenje modernih tehnologija u bankarskom poslovanju.

“Jasno, jednostavno i direktno su riječi po kojima želimo biti prepoznatljivi. Poslovnica Ferhadija napravljena je u skladu sa tim principima, čime smo i simbolično započeli novu fazu u izgradnji naše poslovne mreže”, izjavila je Sanela Pašić, direktorica Addiko banke prilikom otvaranja poslovnice. “Naš pristup podrazumijeva i jačanje partnerskih veza sa zajednicama u kojima djelujemo. Ovaj put je naš partner općina Centar, sa kojom ćemo zajednički podržati obnovu Osnovne škole “Mehmed beg Kapetanović Ljubušak” iznosom od 15.000 KM i omogućiti najmlađim sugrađanima kvalitetnije obrazovanje”, dodala je Pašić.

Povodom otvaranja poslovnice Ferhadija, za nove klijente je pripremljena konkurentna ponuda paketa proizvoda, a svim novim i postojećim klijentima na raspolaganju je i veoma atraktivni zamjenski kredit Restart, sa najvećim iznosom (do 80.000 KM) i najdužim rokom otplate (do 15 godina) na bh. tržištu. Dodatna pogodnost poslovnice je i radno vrijeme, koje je od 8 do 19 sati, te je prilagođeno građanima koji ne moraju žuriti s posla da bi stigli obaviti bankarske transakcije.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".