Pet korisnika kartica bogatiji za vrijedne nagrade

  • Nagradna igra za korisnike Hypo MasterCard i Hypo Visa Revolving kartica “Provuci karticu i probudi silu” organizirana u periodu od 15. 12. 2015. do 31. 01. 2016. godine
  • Prva nagrada otišla u Sarajevo – sretna dobitnica je Maida Kurtović
  • Ukupni fond nagrada u vrijednosti 7.134 KM bio je podijeljen na pet nagrada

Mostar, 16. 03. 2016. godine –  Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je nagrade svojim klijentima, sretnim dobitnicima, u nagradnoj igri „Provuci karticu i probudi silu“. Nagradna igra organizirana je za korisnike Hypo Visa Revolving i Hypo MasterCard kartica u periodu 15. 12. 2015. do 31. 01. 2016. godine.

Prva nagrada otišla je u Sarajevo Maidi Kurtović koja je iz Hypo poslovnice Stari Grad, u kojoj joj je uručena nagrada, kući otišla sa  Android Ultra HD TV-om, Play Stationom 4 i popularnom igricom Battlefront.

HP-ov laptop „Star wars“ otišao je u Mostar Željku Kordiću. Ova druga nagrada je sretnom dobitniku uručena u Hypo poslovnici Rondo Mostar.

Treća, četvrta i peta nagrada: Play Station 4 i igrica Battlefront uručene su dobitnicima: Pavici Jurišić iz Žepča, Vesni Bojanović iz Zenice i Tomislavu Damjanoviću iz Orašja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri  imali su novi i postojeći korisnici kartica koji su za vrijeme trajanja nagrade igre napravili minimalno 5 POS transakcija. Nagradno izvlačenje obavljeno je 15. 02. 2016. godine, a rezultati su objavljeni sedam dana kasnije u dnevnim novinama u FBiH te na web stranici banke, u skladu sa pravilnikom nagradne igre.

Addiko Bank Sarajevo