Pet korisnika kartica bogatiji za vrijedne nagrade

  • Nagradna igra za korisnike Hypo MasterCard i Hypo Visa Revolving kartica “Provuci karticu i probudi silu” organizirana u periodu od 15. 12. 2015. do 31. 01. 2016. godine
  • Prva nagrada otišla u Sarajevo – sretna dobitnica je Maida Kurtović
  • Ukupni fond nagrada u vrijednosti 7.134 KM bio je podijeljen na pet nagrada

Mostar, 16. 03. 2016. godine –  Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je nagrade svojim klijentima, sretnim dobitnicima, u nagradnoj igri „Provuci karticu i probudi silu“. Nagradna igra organizirana je za korisnike Hypo Visa Revolving i Hypo MasterCard kartica u periodu 15. 12. 2015. do 31. 01. 2016. godine.

Prva nagrada otišla je u Sarajevo Maidi Kurtović koja je iz Hypo poslovnice Stari Grad, u kojoj joj je uručena nagrada, kući otišla sa  Android Ultra HD TV-om, Play Stationom 4 i popularnom igricom Battlefront.

HP-ov laptop „Star wars“ otišao je u Mostar Željku Kordiću. Ova druga nagrada je sretnom dobitniku uručena u Hypo poslovnici Rondo Mostar.

Treća, četvrta i peta nagrada: Play Station 4 i igrica Battlefront uručene su dobitnicima: Pavici Jurišić iz Žepča, Vesni Bojanović iz Zenice i Tomislavu Damjanoviću iz Orašja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri  imali su novi i postojeći korisnici kartica koji su za vrijeme trajanja nagrade igre napravili minimalno 5 POS transakcija. Nagradno izvlačenje obavljeno je 15. 02. 2016. godine, a rezultati su objavljeni sedam dana kasnije u dnevnim novinama u FBiH te na web stranici banke, u skladu sa pravilnikom nagradne igre.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".