Podrška Addiko banke Domu zdravlja Bihać

Addiko banka je nastavila sa realizacijom projekata Addiko Cares. Dom zdravlja u Bihaću, u okviru projekta Addiko Cares posjetili su zaposlenici Addiko banke radi uručenja računara. Addiko volonteri su Domu zdravlja donirali dva nova računara koji će unaprijediti rad ove ustanove.

“Posao koji obavljaju zaposlenici Doma zdravlja je neizmjerno važan za našu zajednicu. Željeli smo im olakšati njihove svakodnevne radne uslove kako bi se oni mogli posvetiti pacijentima i pružiti im što bolju uslugu”, istakla je Bisera Zejćirović, voditeljica poslovnice Addiko banke u Bihaću i naglasila opredjeljenost Banke za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.

“Zahvalni smo Addiko banci koja nam je izašla u susret i omogućila zamjenu starih računara, kako bismo unaprijedili naše redovne aktivnosti”, istakla je dr Jasminka Ljubijankić, v.d. direktorica Doma zdravlja Bihać.

Addiko banka već treću godinu zaredom realizuje projekat Addiko Cares, u okviru kojeg izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu vaspitno-obrazovnih i zdravstvenih institucija.

Bihac Addiko Cares

Addiko Bank Sarajevo