Posebna pogodnost Addiko Bank Sarajevo za Telemach BH korisnike

Ugovorite Addiko Blic gotovinski kredit uz poklon – tri plaćene mjesečne pretplate za Telemach pakete.

Addiko Bank Sarajevo i Telemach BH d.o.o su kreirali posebnu ponudu za korisnike Telemach-ovih usluga. Svi pretplatnici ili članovi njihove porodice koji žive na istoj adresi, mogu aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit u Addiko Bank Sarajevo pod posebnim uslovima. Pretplatnici kojima kredit bude odobren, ostvarit će posebnu pogodnost u vidu poklona – tri mjesečne pretplate za ugovorene Telemach pakete. Ova ponuda i posebna pogodnost je važeća do kraja marta ove godine.

„Aktivno radimo na poboljšanju i proširenju naše ponude, nastojeći našim klijentima obezbijediti i dodatne pogodnosti prilikom korištenja naših proizvoda i usluga. Prva u nizu takvih ponuda, za početak 2022. godine je upravo ova za korisnike usluga Telemach BH d.o.o., koja će vjerujemo naići na odličan prijem na tržištu, posebno jer prenos mjesečnih primanja na našu banku nije uslov za dobivanje kredita“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.

Ovo je nastavak uspješne saradnje sa Addiko bankom u okviru čijih poslovnica naši korisnici već nekoliko godina mogu izmiriti svoje obaveze bez naknade ili putem internet bankarstva. Imidž gradimo na zadovoljstvu korisnika, a stalne inovacije odlika su našeg načina poslovanja. Saradnja sa Addiko bankom i ova ponuda sa posebnim pogodnostima nastala je u cilju usavršavanja naših ponuda prema potrebama naših korisnika a stručnost, iskustvo i zajednički ciljevi vode nas kroz sve projekte. Osigurajte već sada neki od EON paketa, uživajte u najbržem internetu u BiH, inovativnom vrhunskom EON iskustvu gledanja televizije uz najbolje sportske, zabavne i informativne sadržaje i ostvarite pogodnost Telemach BH i Addiko banke – kazao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

Više informacija o realizaciji ove ponude, Telemach pretplatnici mogu dobiti u najbližoj Addiko Bank Sarajevo poslovnici, pozivom Addiko kontakt centra na 033 866 666 ili za aplicirati za kredit online, iz udobnosti vlastitog doma uz preliminarno odobrenje za svega 3 minute putem Addiko webKredit-a. Ova ponuda se odnosi na realizaciju novog kredita i  ne obuhvata refinansiranje postojećih kreditnih obaveza u Addiko Bank d.d. Sarajevo. Pogodnosti iz neke druge akcije Addiko Bank Sarajevo se ne mogu spojiti sa ovim pogodnostima odnosno klijentima se daje na raspolaganje da izaberu jednu od trenutno važećih ponuda, a iznos računa koji je pretplatnicima koji ugovore kredit koji je oslobođen plaćanja mjesečne pretplate, tokom tri naredna mjeseca, ne odnosi se na usluge van ugovornog paketa – dodatni TV paketi, dodatne aplikacije, telefonski saobraćaj ostvaren van mjesečne pretplate i iznajmljivanje sadržaja iz Video kluba.

Više informacija o ovoj pogodnosti potražite ovdje.

Addiko Bank Sarajevo Telemach Posebna Ponuda

Addiko Bank Sarajevo