Posebna ponuda nenamjenskih kredita uz do 30% nižu kamatnu stopu

Addiko Red Week ponuda samo u periodu 15. do 19.11.2021.

Addiko Bank Sarajevo u periodu od 15. do 19.11.2021. godine, organizuje još jednu posebnu Addiko Red Week akcijsku ponudu, u okviru koje svi postojeći ali i novi klijenti mogu ugovoriti Addiko Blic gotovinski kredit pod posebnim uslovima.

Naime, Banka je u ovom periodu omogućila popust na kamatnu stopu i do čak 30%, uz Addiko Mastercard® kreditnu karticu – bez godišnje članarine. Osim toga, krediti odobreni u ovom periodu odobravaju se bez troškova obrade, što je dodatna pogodnost za sve klijente.

„Nakon malo duže pauze, na zahtjev naših klijenata, organizovali smo još jednu novu Addiko Red Week akciju. I ovaj put smo pripremili dodatne pogodnosti za naše klijente, kako bismo im omogućili što povoljnije uslove finansiranja“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da će Banka i u budućnosti nastojati kreirati što interesantnije i konkurentnije ponude kredita.

Za Addiko Blic gotovinski kredit do 50.000 KM, uz rok otplate do 10. godina i preliminarno odobrenje samo uz ličnu kartu, moguće je aplicirati u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, kontaktiranjem Addiko kontakt centra ili putem FB stranice banke i web stranice. Više informacija o ovoj ponudi potražite na https://www.addiko-fbih.ba/gradjani/krediti/blic-gotovinski-kredit.

 

.

Addiko Red Week

Addiko Bank Sarajevo