Poslovnica Addiko banke na Pofalićima na novoj lokaciji

Poslovnica Pofalići od danas posluje na drugoj adresi. Preseljenje na lokaciju Zmaja od Bosne 60/1, realizovano je u okviru strategije optimizacije poslovne mreže i njenog prilagođavanja modernim Addiko korporativnim standardima. Novi prostor omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup bankarskim proizvodima i uslugama.

“Našu poslovnu mrežu u Sarajevu, ali i drugim gradovima nastojimo učiniti funkcionalnijom i prikladnijom za naše klijente. Ovim je preseljenjem još jedna poslovnica u Sarajevu sada znatno bolje locirana, a klijenti u mogućnosti uživati u svim pogodnostima Addiko bankarstva”, izjavila je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Radno vrijeme banke ostaje nepromijenjeno, od 8 do 16 sati radnim danima. Nakon što je nedavno preseljena i poslovnica Hrasno, te prethodno poslovnica Ferhadija, Addiko banka sada u Sarajevu posluje na znatno kvalitetnijim i pristupačnijim lokacijama, a što je dio procesa unaprjeđenja poslovne mreže i transformacije poslovnanja koji banka provodi već treću godinu.

Pofalici

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".