Poslovnica Addiko banke na Pofalićima na novoj lokaciji

Poslovnica Pofalići od danas posluje na drugoj adresi. Preseljenje na lokaciju Zmaja od Bosne 60/1, realizovano je u okviru strategije optimizacije poslovne mreže i njenog prilagođavanja modernim Addiko korporativnim standardima. Novi prostor omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup bankarskim proizvodima i uslugama.

“Našu poslovnu mrežu u Sarajevu, ali i drugim gradovima nastojimo učiniti funkcionalnijom i prikladnijom za naše klijente. Ovim je preseljenjem još jedna poslovnica u Sarajevu sada znatno bolje locirana, a klijenti u mogućnosti uživati u svim pogodnostima Addiko bankarstva”, izjavila je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Radno vrijeme banke ostaje nepromijenjeno, od 8 do 16 sati radnim danima. Nakon što je nedavno preseljena i poslovnica Hrasno, te prethodno poslovnica Ferhadija, Addiko banka sada u Sarajevu posluje na znatno kvalitetnijim i pristupačnijim lokacijama, a što je dio procesa unaprjeđenja poslovne mreže i transformacije poslovnanja koji banka provodi već treću godinu.

Pofalici

Addiko Bank Sarajevo