Poslovnica Vitez na novoj atraktivnoj lokaciji

8.5.2018. godine – Addiko Bank nastavlja provođenje strategije optimizacije poslovne mreže, što podrazumijeva i preseljenje postojećih poslovnica na ljepše i atraktivnije lokacije. Od ovog mjeseca klijenti sa područja Viteza usluge Addiko banke mogu dobiti na novoj, atraktivnoj lokaciji – PC 96, u sklopu tržnog centra GMS, u modernim prostorima u potpunosti prilagođenim potrebama klijenata i zaposlenika.

„Tokom prošle godinu radili smo na optimizaciji naše poslovne mreže. Otvorili smo neke nove poslovnice ili postojeće relocirali na bolje i atraktivnije lokacije. Nastavljamo u istom tonu i ove godine. Poslovnica Vitez ima zavidnu bazu klijenata i ambiciozne planove za širenje svojih aktivnosti pa je tako i donesena odluka da ova poslovnica zaslužuje i bolji prostor koji će moći odgovoriti tim izazovima“, rekla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Svi novi klijenti sa područja Viteza mogu do kraja maja iskoristiti pogodnosti akcije “Postanite Addiko”, te otvaranjem računa i ugovaranje nekog od paketa računa dobiti 50 KM dobrodošlice. Podsjećanja radi, Addiko banka u okviru ove kampanje svim klijentima nudi mogućnost da nakon godinu dana, ukoliko ne budu zadovoljni uslugom banke, osim poklona dobrodošlice u iznosu od 50 KM dobiju i dodatni poklon od 20 KM.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8:00 do 16:00, a subotom od 8:00 do 13:00.

U sklopu poslovnice je i bankomat u 24-satnoj zoni, a Addiko Bankomat je klijentima dostupan i na staroj lokaciji poslovnice u Vitezu u ulici Stjepana Radića br. 6.

Final 5617 S

Addiko Bank Sarajevo