Testirajte svoje znanje i osvojite nagrade u novom Addiko kvizu znanja

Addiko Bank pokrenula je novi kviz znanja za sve bh. građane koji ove jesenje dane provode u svojim domovima, te se žele kratko relaksirati, provjeriti svoje znanje i osvojiti zanimljive nagrade. Svi oni koji poznaju velika i značajna djela koja su promjenila tok historije u svijetu i regionu mogu testirati znanje iz udobnosti svog doma, zabaviti se i osvojiti jednu od šest vrijednih nagrada!

Do 18.12. je moguće odigrati Addiko kviz „Velika djela dugo se pamte“, te osvojiti i do 1.000 KM. Učesnik ili učesnica koji odgovore tačno na najviše postavljenih pitanja u najkraćem vremenskom roku, osvojit će poklon bon u vrijednosti 1.000 KM koje mogu potrošiti na stranici ekupi.ba. Preostalih pet nagrada su u vrijednosti od 800, 600, 500, 400 i 300 KM, za učesnike koji postignu preostalih pet najboljih rezultata.

Učesnici koji podijele post Addiko kviza na svom Facebook nalogu, za svakog dodatnog prijatelja, koji odigra Kviz znanja klikom na link posta dobit će još jednu priliku da odigraju kviz znanja i postignu još bolji rezultat, odnosno moći će odigrati kviz najviše pet puta!

Ovaj kviz je idealna prilika da se isplate svi oni sati provedeni učeći historiju, gledajući dokumentarce i istražujući o velikim djelima naših prethodnika!

Pokažite svoje znanje i odigrajte kviz na linku, za samo nekoliko minuta, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada.

Addiko Kviz 1

Addiko Bank Sarajevo