Uz Addiko Mastercard kreditnu karticu bilo koju kupovinu u zemlji i inostranstvu možete podijeliti na 24 rate

Addiko Bank Sarajevo vašu kupovinu roba i usluga  plaćenu Addiko Mastercard kreditnim karticama čini još ugodnijom jer vam omogućava da iznos kupovine podijelite do čak 24 beskamatne rate, bez obzira gdje ste tu kupovinu izvršili. Ovo je rezultat dodatnog unapređenja karakteristika ovog vrlo atraktivnog kartičnog proizvoda. Posebna pogodnost za sve korisnike ovih kartica je da do 30.6. 2022. svaku kupovinu mogu podijeliti na 2 ili 3 rate bez bilo kakve naknade, odnosno bilo kakvih dodatnih troškova.

„Sve što vam je potrebno u samo jednoj kartici slogan je za našu Addiko Mastercard kreditnu karticu, koji mi i u praktičnom smislu pokazujemo kroz kontinuirano unapređenje kvaliteta i pogodnosti ovog proizvoda, a sve s ciljem kako bismo postigli maksimalno zadovoljstvo naših korisnika i omogućili im dodatne pogodnosti u poslovanju sa Addiko Bank Sarajevo. Kupovina na 24 beskamatne rate sa Addiko Mastercard kreditnom karticom značajan je dodatni iskorak u postizanju tog zadovoljstva“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo. „Dodatne promotivne akcije, poput podjele na 2 i 3 rate bez naknade, čine ovu karticu još atraktivnijom“, dodao je Omeragić.

Bitno je naglasiti da kupovina na rate ovom karticom ne traži od korisnika kartice da o tome obavijesti trgovca. On ne mora znati namjeru klijenta o podjeli transakcije na rate. Transakciju klijent uobičajeno plaća karticom, a ukoliko je veća od 50 KM može se naknadno podijeliti na maksimalno 24 rate. Ovu podjelu na rate klijent može obaviti samostalno, iz udobnosti svog doma, putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko Kontakt centra na  broj 033 866 666.

Više informacija o ovoj kartici potražite na Addiko Mastercard kreditna kartica – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

Addiko Mastercard Kreditna Kartica

Addiko Bank Sarajevo