Zaposlenici Hypo Banke u zajedničkoj inicijativi – Podrška radu Udruženja “Zvijezda” Zenica

Zaposlenici Hypo Banke u zajedničkoj inicijativi

Podrška radu Udruženja “Zvijezda” Zenica

06. 10. 2016. godine – Predstavnice Hypo banke, Đelma Grgić, sektor upravljanja prodajom i Ajla Pinjo, voditeljica poslovnice Zenica posjetile su Udruženje roditelja osoba sa posebnim potrebama „Zvijezda“ iz Zenice. Cilj posjete je bio upoznati se sa radom Udruženja koje egzistira od 2009. godine i pružiti konkretnu podršku u njihovom radu. Grgić i Pinjo uručile su novčanu donaciju u iznosu 2.000 KM predsjedniku udruženja Josipu Valentiću.

Ova donacija rezultat je zajedničke aktivnosti zaposlenika Hypo Alpe-Adria-Bank, koji su svojim sudjelovanjem u internom projektu banke osigurali da se donacija realizira.

” Veliko mi je zadovoljstvo što zajedno sa kolegicom Ajlom predstavljam Hypo banku i sve moje kolege iz banke. Upravo mi, zaposlenici, smo kroz svoj angažman unutar internog Hypo projekta bili aktivni sudionici u realizaciji ove donacije. Druženje sa članovima Udruženja Zvijezda, toplina i srdačna dobrodošlica koju su nam ukazali, utvrdili su naše uvjerenje da je donacija otišla u prave ruke”, rekla je Đelma Grgić.

Udruženje roditelja osoba sa posebnim potrebama “Zvijezda” Zenica okuplja preko 40 porodica. Cilj udruženja je razmjena iskustva, institucionalno, organizovano djelovanje i konstantan rad na poboljšanju sveukupnog položaja osoba sa posebnim potrebama u društvu.

” Želim se zahvaliti Hypo banci na vrijednoj donaciji koja će nam svakako pomoći u našem daljem radu. Sredstva ćemo primarno iskoristiti za potrebe fizikalnog kabineta. Posebno me raduje što smo imali priliku da u našim prostorijama ugostimo predstavnice Hypo banke i upoznamo ih sa našim radom. Na ovaj način gradimo mostove između udruženja građana i komercijalnih firmi koje su spremne biti aktivni sudionik u inicijativama lokalnih zajednica.” rekao je Josip Valentić.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Sarajevo

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".