Blog Archives

Blog Archives

Stambeno poslovni objekat-Kuća

Stambeno-poslovni objekat se nalazi u novom naselju Luka, općina Srebrenik, neposredno uz pristupnu ulicu, sa koje ima izveden direktan kolski i pješački pristup, te u neposrednoj blizini regionalne ceste R 461a Srebrenik-Orahovica-Gračanica. Nekretnina se sastoji od poslovnog prostora u prizemlju i dva stana na 1. etaži i potkrovlju. Spratnosti je P+S+Pot, površine 395m2.

Poslovni objekat

Objekat se nalazi u mjestu Draževići, na udaljenosti od cca. 7km od Kiseljaka prema Sarajevu, sa desne strane puta, neposredno prije benzinske pumpe u ovom mjestu..Objekat se sastoji od prizemlja P=325,49m2 i etaže P=254,71m2, ukupno 580,20m2 te dvorišta 335m2 Nekretnina nema direktan pristup na asfaltiranu prometnicu, nego je isti moguć preko druge parcele.Nekretnina je opremljena […]

Stambeno poslovni objekat

Poslovno-stambeni objekat je izgrađen kao objekat u nizu susjednih stmabeno-poslovnih objekata u ulici Ključka br.22. Objekat predstavlja jedinstvenu građevinsku jedinicu, ima obezbjeđen ulaz sa gradske ulice i pločnika sa istočne strane, kao i prilaz u dvorišni dio sa zapadne strane. Lokacija objekta je u najužem centralnom dijelu Sanskog Mosta, u neposrednoj blizini svih urbanih sadržaja.Predmetnu […]

Stambeni objekat

Stambeni objekat u izgradnji nalazi se u seoskom naselju Gradac, oko 6 km jugo-istočno od Posušja, uz regionalnu cestu prema Grudama na parceli veličine 904 m2.

Poslovni objekat

Poslovni kompleks se nalazi u naselju Centar u Bosanskom Petrovcu, tačnije u I gradskoj zovi. Pristup nekretnini je preko asfaltirane saobraćajnice. Poslovni kompleks se sastoji od upravne zgrade i 3 natstrešnice. Poslovni objekat je korisne površine 139,89m2 i sastoji se od ulaznog trijema, kancelarije, dvije spavaonice, hodnika, dva predprostora, trpezarije, kuhinje, wc-a sa kupatilom i kotlovnice. […]

Benzinska pumpa

Benzinska pumpa nalazi se naselju Podbor, neposredno u blizini Ramskog jezera, oko 1 km udaljeno od regionalne ceste Prozor-Tomislavgrad uz lokalnu cestu. Objekat se sastoji poslovnog objekta, dvije podzemne cisterne za gorivo te točionih mjesta natkrivenih nadstrešnicom. Objekat je prizeman, slobodnostojeći. Površine: Poslovni prostor: 15,70 m2 i Nadstrešnica: 55,44 m2 na parceli veličine 690m2. Objekat […]

Farma

Gospodarski objekat –štala i zemljište – smješten je u selu Crnići, Općine Stolac, na pola puta prema Čapljini. Objekat je udaljen oko 3,5 km od magistralne ceste M6. Štala je spratnosti P+1, neto površine 720m2 na parceli veličine 12.900m2. Objekat je izgrađen 2000. godine.  

Poslovno-proizvodni objekat sa stanom

Zgoni bb, Čapljina Nekretnina se nalazi u naselju Zgoni, u blizini centra Čapljine, autobuske i željezničke stanice. Ukupna površina objekta je 725m2. U prizemlju je radionička hala, na međuetaži i prvoj etaži je poslovni dio, dok je na drugoj etaži stambeni dio. Prva i druga etaža su nedovršene. Godina izgradnje 2005. Veličina parcele: 961 m2.

Farma krava

Vir bb, Posušje Nekretnina se nalazi u selu Vir, cca 14kmod Posušja. Ukupna površina objekta je 409m2. Godina izgradnje 2000. Veličina parcele: 708 m2.

Stambeni objekat

Stjepana Radića br. 3, Zavidovići Nekretnina se nalazi u širem centru Zavidovića. Ukupna površina objekta je 303m2. Podrum je servisne namjene, dok su ostale etaže stambene namjene. Stan u prizemlju je u ROH-BAU izvedbi. Godina izgradnje 1970. Veličina parcele 300 m2.

Addiko Bank Sarajevo