Blog Archives

Blog Archives

Poslovno-proizvodni objekat sa stanom

Zgoni bb, Čapljina Nekretnina se nalazi u naselju Zgoni, u blizini centra Čapljine, autobuske i željezničke stanice. Ukupna površina objekta je 725m2. U prizemlju je radionička hala, na međuetaži i prvoj etaži je poslovni dio, dok je na drugoj etaži stambeni dio. Prva i druga etaža su nedovršene. Godina izgradnje 2005. Veličina parcele: 961 m2.

Farma krava

Vir bb, Posušje Nekretnina se nalazi u selu Vir, cca 14kmod Posušja. Ukupna površina objekta je 409m2. Godina izgradnje 2000. Veličina parcele: 708 m2.

Stambeni objekat

Stjepana Radića br. 3, Zavidovići Nekretnina se nalazi u širem centru Zavidovića. Ukupna površina objekta je 303m2. Podrum je servisne namjene, dok su ostale etaže stambene namjene. Stan u prizemlju je u ROH-BAU izvedbi. Godina izgradnje 1970. Veličina parcele 300 m2.

Stambeno-poslovni objekat

Zahira Panjete 150, Sarajevo Porodična kuća je smještena u naselju gornji Pofalići, cca 4,5km od centra Sarajeva, okružena uglavnom stambenim nekretninama sličnog karaktera. Ukupna površina stambenog objekta je 230m2, poslovnog prostora 51m2 i garaže 21m2. Stambeni objekat se sastoji od tri stana, smještena na prizemlju i dvije etaže. Godina izgradnje stambenog objekta je 1971., a […]

Prodajno-skladišni objekat

Bana Josipa Jelačića b.b. Ljubuški Nekretnina je smještena u stambeno-poslovnoj zoni grada, udaljena cca 500m od kružnog toka na ulazu u Ljubuški. Ukupna površina objekta je 463m2. Sastoji se od tri etaže, a sprat je nedovršen u pogledu određenih zanatskih radova. Godina izgradnje je 2005. Veličina parcele je 553m2.

Stambeno-poslovni objekat

Batin bb, Posušje Nekretnina se nalazi u prigradskom naselju Batin, uz regionalnu cestu Posušje -Grude. Ukupna površina objekta je 835m2. U prizemlju je predviđen poslovni prostor ugostiteljskog tipa. Na spratu je predviđen stambeni prostor, koji se sastoji od dnevnog boravka, hodnika, kupatila, kuhinje, trpezarije, spavaćih soba i dva balkona. Godina izgradnje grubih građevinskih radova je […]

Poslovni objekat

Majke Jevrosime br. 4, Šamac Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta u užem centru Šamca. Nekretnina posjeduje tri ulaza. Poslovni prostor se sastoji od dvije veće prostorije i sanitarnog bloka, ukupne površina 245 m2. Godina izgradnje 2001.

Stambeno-poslovni objekat

Kreševski Kamenik bb, Kreševo Nekretnina se nalazi u seoskom stambenom naselju, na cca 4km udaljenosti od Kreševa. Ukupna površina glavnog objekta je 154m2, a pomoćnog 38m2. U prizemlju objekta se nalazi poslovni prostor, sprat i manji dio prizemlja su stambeni. Godina izgradnje 1975. Veličina parcele: 1.012 m2.

Addiko Bank Sarajevo