Addiko Red Wednesday – ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM!

Nakon ljetne pauze,  ponovo je aktuelna specijalna Addiko Red Wednesday.  Srijeda, 07.10.2020. datum je kada definitivno trebate posjetiti poslovnice Addiko banke ukoliko su vam potrebna kreditna sredstva. Svi postojeći i novi klijenti, koji 07.10.2020. apliciraju, te im bude odobren i plasiran Addiko Blic gotovinski kredit, ostvaruju dupli dobitak: kredit bez troškova obrade i poklon u iznosu do 500 KM, zavisno od visine ugovorenog kredita.

“Akcija Red Wednesday je izuzetno dobro prihvaćena od naših klijenata, te smo odlučili da za početak jeseni naše klijente obradujemo novom Crvenom srijedom i poklonom koji može iznositi do 500 KM”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Uvijek se trudimo fokusirati se na one pogodnosti koje su našim klijentima najvažnije. Novčani poklon se do sada pokazao kao najbolji izbor,” istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i dodao da u akciji mogu učestvovati svi građani, bez obzira da li su klijenti Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Akciju Addiko Red Wednesday u Bosni i Hercegovini Addiko banke organizuju drugi put ove godine, a treću godinu zaredom. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem zvanične Facebook stranice Banke.

Više informacija o samoj ponudi saznajte ovdje

Addiko 202009 17443 Bih Rw Atm 800x600

Addiko Bank Sarajevo