Digitalno bankarstvo i ostale usluge

Jednostavnije i brže usluge, uz duplo povoljnije plaćanje.

Addiko digitalno bankarstvo i ostale usluge

Kako biste jednostavno, brzo i znatno povoljnije izvršili usluge plaćanja, pratili stanje i promet po računima, izvršili kupoprodaju deviza, komunicirali sa Bankom ili jednostavno pronašli najbližu Addiko poslovnicu, samo za vas pripremili smo Addiko digitalne proizvode i usluge:

Addiko Mobile 

Otvorite Racun

Addiko Mobile je usluga mobilnog bankarstva za građane, koja vam omogućava da postanete svoj lični bankar i da sami kontrolišete stanje i promet na svojim prijavljenim računima, provjerite platne naloge, platite sve vrste računa unutar domaćeg platnog prometa, izvršite kupoprodaju deviza te niz drugih korisnih usluga.  I sve to bez fizičkog dolaska u Banku! Plaćanja putem mobilnog uređaja (pametnog telefona ili tableta) su jednostavna, sigurna, brza, uvijek dostupna i duplo povoljnija u odnosu na plaćanja na šalteru Banke. Usluga Addiko Mobile je dostupna za Android i za iOS operativne sisteme i lako se instalira. Preuzimate je sa Google Play Store-a ili App Store-a.

Addiko EBank

Ispuni 100x100

Addiko EBank je najnovija generacija bankarskog online servisa – usluge elektronskog bankarstva za građane (domaća i strana fizička lica), koji imaju otvoren transakcioni račun u Addiko banci.  Usluga Addiko EBank je dostupna kada god poželite. Iz udobnosti vašeg doma, sa vašeg radnog mjesta, iz omiljenog kafića ili bilo kog drugog mjestu, na kojem imate internet vezu, bilo da ste u zemlji ili inostranstvu! Usluga Addiko EBank ima inovativni dizajn i jednostavna je za upotrebu, a omogućava vam uvid u sve račune i trasakcije po računima, kao i ostalim proizvodima u realnom vremenu. Platite sve svoje račune jednim klikom bez čekanja u redu. Za pravna lica dostupna je usluga Addiko Business EBank.

Addiko SMS

P2p Viber Posalji Prijatelju

Uz modernu uslugu, Addiko SMS, u svakom trenutku putem svog mobilnog telefona, informišite se o stanju vašeg tekućeg računa.  Odaberite da li obavijest želite primiti nakon svake promjene po računu, isključivo na zahtjev ili kombinacijom ove dve mogućnosti – na vama je da odlučite.

 

Mjenjački poslovi

Potpisi 100x100

Obavljajte kupovinu i prodaju svih inostranih valuta sa važeće kursne liste Centralne banke BiH. Kupoprodaju inostranih valuta možete obavljati putem usluga Addiko EBank i Addiko Mobile kao i u svim poslovnicama Banke, prema kupovnom odnosno prodajnom kursu, kursne liste Banke.

 

 

Addiko Bank Sarajevo