Addiko SMS

Razvili smo modernu uslugu, Addiko SMS, koja će vam omogućiti da u svakom trenutku putem svog mobilnog telefona budete informisani o stanju vašeg tekućeg računa.
O promjenama na računu, uplatama ili isplatama izvještavamo vas SMS porukom – izaberite želite li dobivati informaciju o svakoj promjeni ili želite dobiti informaciju na vaš zahtjev.
Možete i kombinovati ova dva načina, na vama je da odlučite.

 Svi klijenti korisnici  Addiko SMS usluge za upit za stanje na računu u poruci pored “SNR” trebaju upisati broj tekućeg računa odvojen razmakom (npr. SNR 12345678). Poruku sa upitom o stanju na tekućem računu potrebno je poslati na broj telefona +387 63 365 024.

Mjesečne naknade za korištenje usluge  Addiko SMS      Iznos        
Stanje računa na mobitel vlasnika računa na zahtjev korisnika (inicira se slanjem SMS poruke sadržaja SNR) za: tekuće, žiro i devizne račune    1,70 KM
Slanja stanja tekućeg računa nakon svake promjene za: tekuće, žiro i devizne račune   2,20 KM
Paket za dvije usluge   3,00 KM

Potrebno vam je više informacija? Molimo da popunite formu i uskoro ćemo vas kontaktirati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podijelili sa nama putem odgovaranja na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije zaključenja ugovora sa Addiko Bank d.d. Sarajevo (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Trg solidarnosti 12, 71000 Sarajevo je kontrolor podataka. Ukoliko želite znati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posjetite našu web stranicu: https://www.addiko-fbih.ba/informacije-o-obradi-licnih-podataka/, ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka na dpo.absa@addiko.com, ili na broj telefona T: +387 33 866 666.

Plaćenje naknade za svaku uslugu je nepotrebno.

Odaberite odgovarajući paket i plaćajte jedinstvenu mjesečnu naknadu.

Paketi

 

Addiko Mobile

Plaćajte duplo povoljnije, iz udobnosti vašeg doma, kad god to vama odgovara!

Saznajte više

Addiko Mastercard kreditna kartica

Beskontaktna kartica za plaćanje po želji: revolving, odgođeno ili plaćanje na rate.

Kupujte na rate

Addiko Bank Sarajevo