Javni poziv za učešće u projektu Ženska Mentorska Mreža

Žmm 2024 Novi Poziv

Javni poziv za učešće u projektu „Ženska Mentorska Mreža“

Ako si mlada poslovna žena koja započinje karijeru u korporativnom svijetu, s fakultetskim obrazovanjem i odlučnošću za učenjem, “Ženska Mentorska Mreža” pruža savršenu priliku za tvoj lični profesionalni rast.

Projekat “Ženska Mentorska Mreža” namijenjen je unaprjeđenju tvojih poslovnih vještina, koje će ti pomoći u budućoj menadžerskoj karijeri, uz mentorsku podršku direktorica i vlasnica kompanija, uglednih poslovnih žena sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju pojedinih biznis modela ili rada u višim nivoima menadžmenta korporativnog okruženja, a koje su spremne da volonterski podijele svoja znanja i vještine.

U okviru projekta, planirane su:

  • obuke i mentorski program koje će ti pomoći u sticanju poduzetničkih i liderskih vještina,
  • razvoj niza drugih vještina i kompetencija koje će ti olakšati napredovanje u budućoj karijeri.

Družit ćemo se 5 mjeseci (od maja do kraja septembra 2024. godine). Tokom ovog perioda, očekuje te kvalitetan program edukacije i mentorstva koji uključuje različite radionice i predavanja kao i podršku od strane individualnih mentorica. Tokom treninga fokusirati ćemo se na teme iz oblasti upravljanja i organizacije, komunikacijskih vještina, etičkog poslovanja, osnaživanja i slično.

Ako se pridružiš ovom projektu, postat ćeš dio selektivne grupe od 50 mladih poslovnih žena, budućih liderki iz cijele Bosne i Hercegovine, koje će činiti četvrtu generaciju Ženske Mentorske Mreže BiH.

Ukoliko ispunjavaš sljedeće uslove:

  • zaposlena si sa najmanje jednom godinom radnog iskustva,
  • fakultetski si obrazovana,
  • ambiciozna si i želiš karijerno napredovati u poslovnom okruženju,
  • motivisana si za kontinuirano učenje kroz mentorstvo

očekujemo da se prijaviš najkasnije do 8. aprila 2024. tako što ćeš na mail alisa.kablar@addiko.com poslati svoj CV i motivaciono pismo.

Napomena: Projekat je namijenjen mladim ženama u Bosni i Hercegovini, bez obzira na njihovu regionalnu, etničku i nacionalnu pripadnost.

Addiko Bank Sarajevo